tag:blogger.com,1999:blog-3850470388446054317.post2708726865663957758..comments2023-07-24T08:12:10.653-07:00Comments on Elinor 17: A helyes táplálkozás útvesztőiNamatahttp://www.blogger.com/profile/00867013993666829584noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3850470388446054317.post-57820191446557689402010-08-05T07:42:39.520-07:002010-08-05T07:42:39.520-07:00Ramimami szerintem teljesen jól csinálod !Az aller...Ramimami szerintem teljesen jól csinálod !Az allergia pedig szerintem gyógyulhat .Bár az , ha nem eszel szóját , nem nagy baj szerintem .Régebben nekem a május mumus volt.Nem látszottam ki a náthából és a torok-és szemviszketésből .Nem mondom , hogy ma már sosem tüsszentek , mert előfordul , de elég ritkán .Gyógyulnak nyilvánítottam magam ,és sosem ettem rá bogyót és doki sem látott .<br /><br />Leki , köszönöm a könyvajánlót .Nem ismertem eddig .El fogom olvasni .<br /><br />Évi , nagyon szívesen !:)Ismerem a citromkúrát , ha arra gondolsz , hogy naponta egy citrommal többet kell enni , aztán visszacsökkenteni az adagot .Egyszer csináltam .Jól lúgosít .Szerintem érdemes végigcsinálni .Így nyáron főleg jó .<br />A lekvár egyszerű .Ki kell kicsit ecetezni a tepsit .Ettől nem ég le.Aztán telepakolod gyümölccsel , beteszed a sütőbe és kb.200 fokon addig sütöd , amíg besűrűsödik .Az idő lehet 4-5 óra is .Függ a mennyiségtől .Utána jól kiforrázott üvegbe kell tenni,forró vízbe merített celofánnal le kell takarni és rá az üveg tetejét .Szárazdunsztban hagyni kihűlni és kész is .Cukor nem kell hozzá és tartósítószer sem .Ha az üveg tiszta , nem lesz baja .<br />Almából , barackból és szilvából készítettem .Az almába kevertem gyömbért , fahéjat amikor összesült .Nagyon finom volt !:)Namatahttps://www.blogger.com/profile/00867013993666829584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3850470388446054317.post-67818434569748676212010-08-04T08:49:15.566-07:002010-08-04T08:49:15.566-07:00Szió!
Elgondolkodtatóak a soraid,köszönöm.
Én most...Szió!<br />Elgondolkodtatóak a soraid,köszönöm.<br />Én most pont citromkúrába kezdtem.Ismered?<br />Érdekelne a véleményed ...<br /><br />Sütőben lekvárt?<br />Vagy csak kicsit én vagyok már fáradt .)<br />Elárulod a titkát nekünk is?Mosolyrend Évi :)https://www.blogger.com/profile/13689452987155082128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3850470388446054317.post-51811783291991143942010-08-04T00:37:16.118-07:002010-08-04T00:37:16.118-07:00Teljesen egyetértek Veled!
Ajánlom Jane Goodall: A...Teljesen egyetértek Veled!<br />Ajánlom Jane Goodall: A remény gyümölcsei könyvet, ha még nem olvastad...Leki-Ritahttps://www.blogger.com/profile/18182235844484760814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3850470388446054317.post-4609306573109914442010-08-03T13:56:32.414-07:002010-08-03T13:56:32.414-07:00Igen, manapság nagyon oda kell figyelnie az embern...Igen, manapság nagyon oda kell figyelnie az embernek, hogy mit eszik. Sajnálatos módon már a pulykamellsonka sem csak pulykából készül. Azt hittem, hogy jaj, de egészséges és kiderült, hogy nem. Én sajnos(?) allergiás lettem a szójára. Nagy kicseszés az élettől, mert szinte mindenben van, a felvágottaktól kezdve a csokiig(!), így eléggé lekorlátozódott a fogyasztható termékek listája. Megehetem, csak másnap nem nézek tükörbe, mert olyan lesz a bőröm, hogy jujj.<br />Sebaj, nem is járunk szinte már boltba. Veszünk tejet a piacon, lisztet a boltban, zöldséget, gyümölcsöt termelőtől. Felvágottnak marad apukám által gyártott kolbász. Péksütit már én sütöm, azon kívül meg eszünk lekvárt, tojást, meg szalonnát : )<br />Múltkor befürödtünk, mert a gyerekek kaptak kenőmájast (én nem ehetem) és a kicsit úgy kiütötte, mint aki csalánban fetrengett. Doki csak nézett, hogy hűha...<br />Itt a szép új világ.<br />Várom a további jó tanácsokat, mert nekem is még sokat kell még tanulnom.Ramimamihttps://www.blogger.com/profile/12795424503717592174noreply@blogger.com