2010. április 6., kedd

Nem lazsáltam

Mivel az időjárás cserbenhagyott , kerti szorgoskodás helyett alkotással töltöttem az ünnepeket .
Készítettem néhány fülbevalót ásványokból.A világoszöld az enyém.:) Citrin , gránát , jade , ametiszt , holdkő , hegyikristály , tenyésztett gyöngy és egy kis angyalszárny.Olyan szép , mint a tavasz .:)


Megszületett bennem egy másik kollekció terve .A nevet Tolkientől csentem , majd igyekszem méltó lenni rá.
Galadriel a fák úrnője .Mivel imádom a természetet , a fákat , virágokat , a tavaszt  , Ő fogja jelképezni mindezeket .Készült egy fülbevaló és egy sál .



Kicsit gyöngyhímeztem is.Nagyon tetszik a technika  , talán ez adja a legnagyobb szabadságot a gyöngyfűzésben.Készült egy hófehér nyakék .Elinor esküvője a neve .




Végre elkészült a mellényem is , most már csak varrni kellene .Ami nehezen megy .El is gondolkodtam rajta , hogy eztán mindent körben kötök , hogy minél kevesebbet  kelljen öltögetni.:)
Inkább elkezdtem gyorsan egy sálat . A fonalat a kosárban leltem , már el is feledkeztem róla.Szép rozsdabarna félgyapjú.Valamikor létezett Sopronban egy fonalgyár , ahonnét rendszeresen nagy táskákkal jártam haza.Sajna tönkrement , pedig szépek voltak a fonalak.Ez a fonal is onnét van.Jó vele dolgozni .

1 megjegyzés:

helen írta...

Három könyvélményedre lennék kíváncsi. Leszel olyan kedves hozzám, és mesélsz róluk? :)

http://xszem.blogspot.com/2010/04/jatszunk-jatszunk.html