2010. július 7., szerda

Eredmény

Andival közös gyermekünk .:)A fonalat én festettem , de a munka oroszlánrésze az övé.Egy szép bolerót varázsolt belőle.
Íme az eredmény :

Ezúton is köszönöm Andi , hogy megosztottad velem  !:)

5 megjegyzés:

Szihaj írta...

Nagyon szuper lett!!!! :)
Ahogy így elnézem, éppen ezt a mintát kötöm a fehér kardimon (még csak az este kezdtem el) :)

Azt már akartam kérdezni, hogy több motring fonalat is tudtok azonosra/hasonlóra festeni? Mert ugye egy kendő kijön egy adagból, de egy pulcsihoz pl jóval több kell... Van rá esélye az embernek, hogy nagyobb adagot is megfessen?

Namata írta...

Köszönöm , Andi nevében is !:)
Egészen hasonlóra megoldható .5-ször próbálkoztam eddig ,4 jó lett .Azért is működik , mert ha egy kevés eltérés van is ,nem feltűnő mert amúgy is mintás a fonal.
A kézimunka szerintem attól is egyedi és szép , hogy vannak benne pici hibák , eltérések .Lehet , hogy egy elrontott szem emlékeztet később valamire , hogy miért történt .Olyan emberi tőle .Tökéletesen egyformát a gépek is tudnak.:)

Szihaj írta...

Na igen, én sem tökéletesen egyformára gondoltam, csak valami hasonlóra :)) Nnna, majd egyszer lehet, hogy összegyűlik a bátorság a festéshez is, addig meg csak gyönyörködök a munkáitokban :-D

Namata írta...

Ha gondolod segítek szívesen , amikor festésre adod a fejed !

szarvasandi írta...

Szia Tündi :)

Elmondom itt is, hogy szuper volt ezzel a fonallal dolgozni, gyönyörűek a színei (a fotók sajnos nem teljesen színhűek), sokszínű, de mégsem rikoltóan tarka. Nagyon eltaláltad az árnyalatokat, köszi mégegyszer :)