2011. február 14., hétfő

Alkotgattam

Nos ha eltűntem egy kissé annak az oka az , hogy próbáltam utolérni magam a munkákban .Még közel sem tartok a végén , sőt van egy gyanúm , hogy nem is fogok , mert mindig van valami új .Persze ez jó .
Kötöttem egy sapit először is .Kb.:7 dkg gyapjúfonalat használtam fel és 4-es körkötőtűt .Kissé vad a színe , de a szürke téli hónapokat feldobja az biztos .:)
Készül hozzá egy sál is , ami mintában nem egészen passzol , de nemrég leltem és nagyon megtetszett .Már egészen jól halad , pedig még a kötőtűm is beletört .Alig győztem felkapkodni a szemeket .


A másik elkészült mű 2 szőröske szőnyeg .Csokibarna és krémszínű anyagból készült .Egy délután sikerült megszőni mindkettőt .Nem szeretem több napra osztani , mert a krémszínű  anyag hatalmas porcicákkal teríti be a lakást .Brrrr........


A porcicák mellé került egy másik cica is .Megmutatom , hogy lássátok milyen nehéz sora is lehet egy macseknek .


Készítettem néhány ékszert is .Ők még csak félúton vannak , de a lényeg látszik .Az egyik egy hatalmas krikozolla befoglalva .Csodaszép kő .A trópusi tengerek kékje és zöldje kel benne életre .


Ő pedig egy rózsakvarc medál .Fehér gyöngyházfényű gyöngyökkel foglaltam körbe .Szinte csipkeszerű lett a széle .


Készítettem magamnak is ékszert .Egy fülbevalót igazgyöngyből és egy swarovski gyöngyből .Persze hála a hosszú hajamnak első útra sikerült elveszítenem .Persze semmi csüggedés elkészült helyette egy másik , ami jobban tetszik és persze biztonságosabb , mint az előző .:)
Sajna még nem fotóztam le , da megteszem hamarosan .
Fűztem egy hosszú fekete láncot is az egyik kolléganőm kérésére .Fekete kása , tekla és kockagyöngy , valamint egy horgolt kis virág alkotja .


S a végén , de nem utolsósorban szeretettel köszöntelek Titeket Nagymamis és Barbaral !

11 megjegyzés:

Ágnes írta...

Ezek mind-mind gyönyörűek!

Süle Mónika írta...

Húúúú, igaz erről nem írtál de én észrevettem ám! A díszpárnád gyönyörű! Ez hiányzik a szerelem sarokból! Majd festenél nekem valami pirosat, feng shui-nak megfelelőt... esetleg indiai beütéssel? Narancs, ciklámen, piros, pici lila színekben. Mit szólsz? Nem most, hanem ha vissza mentem dolgozni, akkor már tudok ilyesmire is költeni :o). Én majd megvarrom párnának...

Nekem nagyon tetszik a sapi, én még nem is láttam senkinél ilyen szép kötés mintákat, nagyon ügyes vagy!!! Mindened gyönyörű! Örülök, hogy sokan keresnek, csak így tovább!

Puszi!

Iza írta...

Örülök hogy "visszajöttél"!Csodaszép dolgokat készitettél, a sapi kifejezetten tetszik (vannak rajta csavart minták-ez a szivem csücske:)!Ja és a macsek mellett én is szivesen elnyúlnék a szönyegen!:D

Erzsike írta...

Jajj de belefeküdnék én is abba a szőnyegbe mint a cica :D, a medálok pedig álomszépek!

Amanda írta...

Szépeket készítettél, egyszer majdcsak utolértük magunkat. Igazad van, mindig jönnek újjak, amibe bele kell harapni.
A cicád tud élni!

Irenka írta...

Tetszik: a sapi - szín, minta, fazon is, a párna, a macsek (jó lehet nálad macskának lenni), a medálok - főleg a zöld és a szőnyegek is.

Ilona írta...

Végre ideértem. A zöld medálod meseszép, a párnád csodás, a sapid vidám, és a szőnyeged nagyon klassz, a többit nem is sorolom már.

Unknown írta...

Nekem nagyon tetszik a sapi, és a színe is! A többiekről nem is beszélve! Az ékszerek fantasztikusan gyönyörűek, és el se hiszem, hogy egy nap alatt csináltad a 2 szőnyeget! Na jó, elhiszem, gratulálok, nagggyon ügyes vagy!

Timici írta...

mennyi minden és milyen szuperek!:o)

Edina írta...

egy délután a két szőnyeg? ez igen!!!
nagyon szépek!

Namata írta...

Köszönöm Lányok ezt a sok kedves szót ! Amikor elolvastam őket , megvallom kicsit elérzékenyültem .
A szőnyegekre nem biztos , hogy még egyszer egy délutánt adnék magamnak .Egészen jó kis izomlázam lett 2 napra .:)