2012. január 10., kedd

Egy elmaradt fotó és egy kis fonomány



Elkészültem az újabb fonással .Rikker féle előfonal az alapanyag .Imádom , mert fantasztikusan szép és puha , kicsit fényes gyapjú .Vékonyra fontam és kétágúra cérnáztam .Összesen 23 dkg és kb.:870 m lett a végeredmény .Még nem tudom pontosan mi lesz belőle , de valami kis felső azt hiszem .Mellény vagy boleró .Élveztem a fonását , a meleg színei kicsit feldobták ezt a szürke időt .Nem tudom más hogy van vele , de én úgy szeretnék egy kis havat !:)

Ő pedig itt a Párom sálja , amit nem tudtam lefotózni , mert elég későn készült el .Sikerült bepótolnom .:)Selyem-merinó keverék és saját fonás .A kötés és a blokkolás szépen kiegyenlítette a fonal apró egyenetlenségeit .

6 megjegyzés:

Marcsimami írta...

Gyönyörű a fonalad! :)
Csodálatosan egyenletes a fonás, a cérnázás és... milyen hosszú lett!
A Párod igazán büszke lehet Rád és a szépséges sáljára is. :)

Süle Mónika írta...

Ezek aztán a színek... a sál meg olyan egyenletes, hogy csak bámulom! Na nem mintha mást vártam volna, csak ezt nem tudom megszokni... vagy nem akarom, mert olyan jó látni, hogy mi mindenre képes az ember ha szívből jön! Jó lenne ha többen látnák ezt, úgy a nagy általánosságban!

Ilona írta...

Mindkettő csodaszép lett. Mint mindig.

Anice kötős blogja írta...

Fonást lehet tőled kérni? Ercsutól kaptam gyapjút még tavaly ilyenkor, de sajnos szét esett a kézi orsóm-meg elég béna is voltam.

Namata írta...

Köszönöm Lányok , aranyosak vagytok !Mindig szoktam kicsit izgulni a végeredmény miatt .:)
Anice szívesen megfonom a fonalad , emilben "megbeszélhetjük" .

Anice kötős blogja írta...

oksi