2013. április 2., kedd

Nemezpapucs és terítő


  Hogy kerül a cipő az asztalra ?Ott készült .


Tavaszi aligvalami cipőcske helyett nemezpapucsot mutatok nektek .:)Egy barátnőmmel néha össze szoktunk jönni alkotni .Leginkább nemezelni .Most egy papucsot készítettem .Paplangyapjúval most dolgoztam először , eddig csak szalaggyapjúból nemezeltem .Kicsit nehezebbnek tűnt vékonyra széthúzogatni a paplant , de a végeredmény azért egészen jó lett .Persze a végső alakítás a lábamon történt .:)
Az elején a virág már nemezelőtűvel készült .Ez a szépséges terítő egy kedves barátnőm ajándéka .Gyönyörű szép ugye ?Olyan jó , hogy ennyi ügyes kezű alkotó emberrel vagyok körülvéve .
A minta sablonnal készült nyers vászon alapra .A szép kávébarna alap és a kisterítő együtt fantasztikusan jól mutat .Imádom !:)

Próbálkozom néha szép fotókat készíteni .Nem könnyű visszaadni azt , amit meglátok abban a tárgyban , abban a pillanatban , de néha sikerül .Ez a kép ilyen .

4 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

de jó papucs! fogalmam sincs, hogy készül, de nagyon mutatós. a kis virág is nagyon szép! és a terítő is. a fonalból mi készül? nagyon ügyesek vagytok :)

Elinor17 írta...

:)Köszi !A következő papucs készülését majd végigfotózom .A fonal eladó , bár én is szemezek vele .De ilyenkor végiggondolom , hogy mennyi van .:)

Paat írta...

Ahhh, állam leesve! Az a papucs... Gyönyörű!

Elinor17 írta...

Köszi Patri !