2013. május 16., csütörtök

Csodás virágcsokrot kaptam !:)

Nemrégiben nagyon kedves meglepit kaptam 2 lánytól is .

Az elsőt Judit adta .Érdemes körülnéznetek nála , mert fantasztikusan ügyes és nagyon jó ötletekkel teli blogot ír .
A második csokrot Györgyitől kaptam , aki csodaszép ékszereket készít .
Köszönöm mindkettőtöknek és megtisztelő , hogy rám gondoltatok !Azért is örülök , mert szeretem a blogokat , nagyon sokat köszönhetek annak , hogy olvasom őket .Mindig is kézimunkáztam valamit , de azon az úton , hogy komolyabban foglalkozzam vele és a kézimunka egyre  többféle ágába ássam bele magam nektek is köszönhetem , hogy elindultam  .Sokszor elmaradok az írással , s néha csak pár sort illesztek a fotó mellé , mert sajnálom az időt a számítógép előtt tölteni .De mégis azt gondolom , hogy jó dolog ez , hiszen biztatjuk egymást , ötleteket adunk és kapunk , hogy szép környezetet teremtsünk , s hogy tovább éltessük a kézzel készült tárgyak szeretetét .

Most viszont jöjjenek a "játék" szabályai: 
1. Említsd meg, kitől kaptad a díjat, természetesen linkelve..

2. Válassz ki 4 blogost, akinek a díjat tovább szeretnéd adni - de csak olyannak adhatod, akinek    200-nál kevesebb rendszeres olvasója van! (Természetesen linkelve)  
3. Írj egy megjegyzést a kiválasztott blogosoknak, hogy díjat kapnak Tőled !

Aarkus az első akit választottam .A csodaszép kézimunkái mellett az írásai fogtak meg nagyon .Jó látni a világot az Ő szemén keresztül .

Patri  a második aki a csokrot kapja .Az oka pedig a sokoldalúsága .
Judit Eszter a harmadik .Imádom a csodaszép fotóit a szép kézimunkái mellett , Ő pedig nagyon szereti a virágot .:)
Nikol a negyedik lány akinek továbbadom a csokrot .A szép kézimunkái ragadtak meg , s Ő nagyon kedves , melegszívű lány .
Talán 8 blogot kellene megjelölnöm a 2 díj okán , de nem így teszek .A második 4-et csak képzeletben adom tovább egy olyan lánynak , aki sajna nem ír blogot , de a munkái gyönyörűek , s közel áll hozzám , s ugyanúgy hívják mint engem .Hátha rászánod magad Tündi !:)

5 megjegyzés:

Judit Eszter írta...

Kedves Tünde!
Köszönöm ezt a váratlan és roppant kellemes meglepetést, hogy gondoltál rám!!!

Paat írta...

Hát én még soha...:) Nagyon köszönöm, igyekszem megfelelni a "sokoldalúság" definíciónak és tényleg több területen fejlődni, kitalálni, kombinálni...:)

Namata írta...

Judit , nagyon szívesen !:)Örülök , hogy sikerült meglepni Téged .

Patri , szívesen !Szuper , hogy én adhattam Neked az elsőt !!:)

Unknown írta...

Tündi! :) Ez nagyon nagyon kedves meglepetés, többet ér számomra bárminél! Köszönöm szépen! :) Annyira magával ragad az alkotás és annak öröme, hogy hasonlóan érzek, mint Te: minden időt csak azzal töltenék, s a blogírás egyelőre nálam még várat magára. A fonás gondolata viszont egyre jobban vonz! :))

Köszönöm, hogy rám is gondoltál! :)

Namata írta...

Nagyon szívesen !Örülök , hogy sikerült meglepni Téged , s annak is , hogy megfertőződsz a fonás szeretetével is.:)