2015. május 16., szombat

A csodás korall


Úgy látszik ahogy az idő halad az ízlésünk is változik . Nem is kicsit .Vannak színek amelyeket nem bírtam magamon elviselni még akkor sem , ha ránézésre nem mondtam hogy nem tetszik .Ezen színek egyike a korall . Aztán valamiképp , csendesen belopakodott az életembe , s azt vettem észre , hogy keresem . 
Így készült ez a pulcsi is .
De sajnos kissé csalódott vagyok , mert a fonal nem a legjobb minőség . Nagyon szöszöl , gyűrődik , s az első viselésnél kibolyhosodott . 



Tű : 4-es
Alapanyag : Drops , Brushed Alpaca Silk
Mennyiség : 12 dkg

2 megjegyzés:

aarkus írta...

Sajnálom, hogy csalódtál a fonalban, pedig a pulcsi gyönyörű, finom darab. Én ugyanennek a fonalnak a smaragdzöld változatából kötöttem már, dupla szállal, azzal nem volt gond - de nemrég vettem ebből a korallból is, és azt már egy szállal kötném - kíváncsi leszek, hogy hasonlókat tapasztalok-e.

Namata írta...

Emlékszem a pulcsidra , nagyon tetszett .Vacilláltam is a korall és a smaragd szín közt . :) Remélem nem lesz gondod vele , de szerintem érdemes lenne kötéspróbát csinálnod , esetleg kisebb tűvel kötni . Most a maradékot szövéshez használom fel .Kíváncsi vagyok ott hogy viselkedik .