2016. január 5., kedd

Boldog új esztendőt kívánok !

Szeretném megköszönni mindnyájatoknak az egész évi figyelmet , kedvességet és biztatást amit kaptam !
Aki alkot , mind tudja hogy fontos a visszajelzés , hogy amiben örömömet lelem másnak is jó érzést okoz .Csodálatos dolog saját kézzel létrehozni mindenfélét . Egy egyszerű szöszből készíteni egy sálat , ami megóv a tél hidegétől vagy csupán csinosabbak leszünk tőle .....vagy éppen ajándékba adjuk szeretettel valakinek .Néhány apró üvegdarabka , esetleg egy ásvány amit a Földünk adott ajándékba , a kezeink közt ékességgé válik .Ettől szebbnek érezzük magunkat vagy mosolyt csalunk egy másik ember arcára .
Átalakítani valamit amit a természet formált ezidáig , s a mi kezünk folytatja a munkát .Félve nyúlni egy csodás nemes gyapjúhoz , hogy megfelelő formába öntsük , s ne tékozoljuk el amit egy másik élőlény a testéből áldozott nekünk . Szóval mindez az alkotás csodája .
A világ minden táján léteznek hagyományos motívumok , formák , jellegzetes színek , alapanyagok .Amilyen színes a világunk , olyannyira változatosak a különböző  kultúrák .Mind gyönyörűek , s mindannyian gazdagabbak vagyunk e sokszínüség által .
Maradjon is ez így az elkövetkező években is !

Ezekkel a gondolatokkal kívánok egy csodálatos színekkel és érzésekkel teli új esztendőt !

S egyúttal megköszönöm , hogy megosztjátok a csodás munkáitokat ti is  , mert ez az egyik oka , hogy szeretem az internetet . :)

3 megjegyzés:

aarkus írta...

meghatóan szép szavakkal írtad le az alkotói folyamat spirituális oldalát. Neked is nagyon szép, boldog, tevékeny új esztendőt, Elinor!

Amanda írta...

Alkotásokban, csodákban és csodálkozásokban gazdag új évet!

MrsYarnart írta...

boldog új évet, minél több olyan pillanatot, amelyben örömödet leled :)