2010. május 18., kedd

Mit találtam ?

A minap kerestem magamnak egy pulcsit ... mert sajna nem a nyári ruhámat kellett előkotornom .Hát rábukkantam erre a horgolt felsőre .Van már 15 éve is , hogy horgoltam és úgy látszik 1-2 éve nem vettem elő.
Jó sok munka van benne .Egyenként készültek a virágok , a szárak és a levelek .Felgombostűztem őket egy anyagra , következett a varrás ... aztán egyszer csak le tudtam venni egyben az alapról .
A szépséghibája annyi , hogy akkor még nem jutottam hozzá jó minőségű vékony pamutfonalhoz , így kicsit vastag és merev a minta .De azért nagyon örültem , amikor elkészült .:)


A végére pedig egy fotó arról , hogy milyen szép tud lenni egy tavaszi vadvirágos rét, még akkor is , ha borús az idő !Ez a kertünk vége !:)

7 megjegyzés:

Ilona írta...

Micsoda kincset találtál! Nagyon szép. Tavaly én is horgoltam valami hasonlót, írcsipkés motívumokból, az összeállítása pedig komoly munkának bizonyult.

Ágnes írta...

Nagyon szép a horgolt felső!
Mit nem adnék,hogy egy vadvirágos réten legyek most...

Anice kötős blogja írta...

Igazi "örökéletű" kincs az a felső! Én még nem vállalkoztam efféle darab meghorgolására, kicsit türelmetlen vagyok azt gondolom, ez pedig igazi türelem próBa lehetett.

Az a kertvég pedig nagyon vonzóan romantikusnak látszik számomra. Egy városi behatárolt kertecskénél sokkal több szabadságot ígér, ugye?

helen írta...

Szépségek :) Kint már sötét, de ez a fotó teljesen átmelengedett :))

Az a felső nem semmi! Nagyon szuper! Hordjad ám!

Namata írta...

Köszi lányok !:)
Végre kisütött a napocska is !
A kert az Őrségben van .Tavaly vettünk ott egy házat és sk.újítjuk fel.A terület fél hektár .Sok lehetőség van benne .
A pulcsi kicsit türelemjáték , de amilyen szép kendőket kötsz Anice , ez sem okozna gondot .
Az összeállítás pedig olyan mint gyöngygallért fűzni ...felér egy meditációval.:)

Norvég Halász írta...

Ez a horgolt virágos felső csodás! Ha majd egyszer megtanulok horgolni (mert egyszer biztos megtanulok), nekivágok egy ilyennek! :)

Namata írta...

Köszi !:)
Hát csak rajta , meg fogod látni , hogy nem nehéz .