2010. május 4., kedd

Sikerült !:)

Nos sikerült beüzemelnem egy fotómasinát , így megosztom veletek az első kendőm .
Ő pedig Anice ajándéka , amit holnap adok postára .Remélem tetszeni fog !:)
Nektek pedig még egyszer köszönöm , hogy játszottatok velem !!

6 megjegyzés:

nöné írta...

Nagyon sajnálom a veszteségeiteket! A Lamid nagyon szép lett, olyan jó melegséget sugároz. És az Anice ajándéka, ami felől kétségem nem volt, hogy kékes, csodaszép!

Anice kötős blogja írta...

Mindkettő csodaszép, de most a kék kendőhöz húz a szívem ! Nagyon eltaláltad a színét azt hiszem!
A károtok meg térüljön meg sokszorosan, bár az érzelmi veszteséget nehezebb bepótolni!

Ilona írta...

Gyönyörűséges a kendőd, és rögtön egy lami, hát ehhez nincs mit hozzátenni!!! A színe is csodálatos, ugye Te festetted? Nagyon örülök, hogy ilyen szépséges lett.

A károk meg tutira megtérülnek majd, (nekem ez a tapasztalatom, hogy minden kiegyenlítődik), akár többszörösen is vissza fogod kapni amit most elvettek.

Unknown írta...

Mindkét kendő gyönyörű! Gratula! Tudom mit érzel a betörés miatt, velünk is történt már ilyen. De az én fotomasinám valahogy megmenekült.

Mosolyrend Évi :) írta...

Tetszik az első kendőd!
Fantasztikus!
Tudod fejet hajtok elötted mert nagyon ügyes vagy!
Készítesz majd más kendőket is?
Szívesen nézegetném a blogodon :)
Hajrá!

Namata írta...

Köszönöm !!!:)
Annyira kedvesek vagytok , hogy igazán jó kedvem kerekedett !
A kendőt saját festett fonalból kötöttem .Izgultam , és Ercsu leírása nélkül biztosan nehezen boldogultam volna .Ezúton is köszönöm Neki .
Egy helyen , a szélén elrontottam , de mosásnál vettem észre , már nem bontottam le .No , meg nem lett elég a fonal , de találtam hozzá szép sötétbarnát és egészen jó lett a szélén.
Köszönöm nektek az együttérzést is .Jó lenne , ha meglennének a betörők , már azért is , hogy más ne járjon így.Persze hiányoznak a szerszámok is nagyon .S , talán a bizalom ingott meg egy picit , pedig még a bringámat sem szoktam lezárni ha leteszem valahol.Nem jó érzés.

No de elkezdtem közben egy másik lamit Melinda fonalából.Nagyon megkedveltem ezeket a csipkéket .Annyira szép,nőies... és a régi korokat juttatja eszembe .Hatalmas szoknyák.. fűzők...