2010. szeptember 29., szerda

Nem lazsálok ám :)

Remélem hamarosan elkészült munkákat is tudok mutatni , nem csak kezdeményeket !:)
A hétvégén a fővárosunkba utaztam , gondoltam jó lenne a vonatra egy olyan munka , amire nem kell annyira figyelni , így elkezdtem egy újabb Bactus-t .
Gondoltam hazáig el is készül , de a vonat olyan jól elringatott .:)
Ez egy régebbi fonal , amit csipkekendőnek szántam , de úgy látszik nem akart az lenni .75 % gyapjú és 25 % műszál az összetétele és szép barnás színei vannak .A szélét körbe fogom horgolni barna fonallal  és még egy kis díszítést gondoltam rá , de azt még nem tudom pontosan mi lesz .Talán egy szép horgolt virág .



A másik amit elkezdtem egy szürke nyakmelegítő .Puha előfonalból készült , halványszürke színben és ő is kap egy kis horgolt keretet .Attól finomabb és nőiesebb lesz , így még egy kicsit túl szögletes és katonás nekem .
Viszont annyira jó meleg és puha ....


Van egy kis fonalszerzeményem is .Bár majd kifolyik a fonalkollekcióm a ládából , valahogy ez még oda kívánkozott .Elég jó ellenállást fejlesztettem ki magamban sokféle földi hívság felé , a fonalak valahogy mégis kifogtak rajtam .Próbálkozom pedig , de nehezen megy .:)Biztosan ismeritek az érzést .


Nagyon szép érdekes színösszeállítású fonal .Talán boleró vagy mellény lesz belőle , még nem tudom pontosan .

Nemrég egy kis rendrakás közben találtam egy lemezt .Ez a dal is megtalálható rajta .Szerintem nagyon szép , bár kissé melankolikus hangulatú.Illik az őszhöz azt hiszem.

7 megjegyzés:

Leki-Rita írta...

Szépen indulnak... kíváncsian várom, milyenek lesznek... szép mosolygós napokat!

Ramimami írta...

Írtam neked levelet, de valszeg elszállt az éterben. Most kötök egy mellényt és leakadtam az árakon. Hol lehet jó minőségű és olcsóbb fonalat kapni? Vagy ne is reménykedjek 400 ft alattiba?

Namata írta...

Köszi Leki !:)Napsütéseset kívánok én is !!
Ramimami , a leveled tényleg elszállhatott , mert nem kaptam meg .Boltban nem igazán tudsz olcsóbbat venni .:( Bolhapiacon és turiban ki lehet fogni szépeket .Rikkeréknél tudsz esetleg rendelni gyapjút jó áron és jó minőségben .Az oldalsávon , a hazai fonalak hivatkozásra kattintva meg tudod nézni .

Ramimami írta...

Köszi az infót. Erről a turis dologról már hallottam, de még nem találkoztam vele. Melyik turiban nézzek körül? Gyerek is akar kötni, neki kéne valami olcsóbb fajta.

Namata írta...

A piac mellett van egy,ahol árulnak fonalat .1500 Ft-körül adnak egy kg-ot . Valószínűleg több hely is van , de csak ezt ismerem .Ha tudok valamit szólok Neked !:)

Ramimami írta...

AZta ez azért szép ár. A piacnál kettő is van. A pincei vagy ami az emeleten van? Köszike:)

Timici írta...

jujj az a LanaGrossa tényleg nagyon különleges, majd muti készen is;o)