2012. május 18., péntek

Elkészült a boleróm és egy kis elrettentés :)Nem készültek a legjobb fotók , mivel az alany és a fotós szerepét is magam játszottam , de azért a lényeg látszik .Első látásra beleszerettem ebbe a mintába és a Svédországból hozott , már harmadjára lebontott fonalból kötöttem meg .Valahogy egyik minta sem volt méltó a fonal szépségéhez , míg ezt a bolerót meg nem leltem a Drops oldalán .A fonal is tőlük származik , 100 % alpaka .3,5-s tűvel kb.:18dkg kellett hozzá .
Nagyon finom , selymes tapintású fonal , bár aki nagyon kényes az ne használja testtel érintkező modellhez , mert egészen picit irritálja a nyakam .
Viszont puhán melegíti a vállam és imádom .:)Ezek pedig az elrettentő fotók .Néhány éve vásároltam egy víztisztítót egészség és környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve .Pár napja szűrőt cseréltem .No komment .

8 megjegyzés:

Csillus írta...

De szép a boleród.....csodás...nagyon tetszik!
A szűrő....nem semmi !

Irenka írta...

Csinos és szépséges a boleród, viseld egészséggel!

VasS Mónika írta...

Ez igen... pont jókor mutattad a víztisztító képét, épp venni akarok és nem tudom meggyőzni a férjem... majd a segítségeddel talán sikerül!

Csodaszép a boleró! Jó lenne egy nekem is! ;o)

Elinor17 írta...

Köszönöm Lányok !:)A víztisztító nagyon jó dolog , nem bántam meg .

Névtelen írta...

Nagyon szép a boleró, csodás a minta. :)
A víztisztító, nos nálunk annyira kemény a víz, és hmmm..szennyezett, (Budapest közepén) Hogy félévente kell szűrőt cserélnem.Ismerős a látvány.

Paat írta...

De gyönyörű! Olyan finomlelkűen illik Hozzád:) A passzéja lenyűgöző, azt biztosan kipróbálom.

paribanu írta...

Nagyon szép és igazán jól áll Neked.

Elinor17 írta...

Köszönöm !!:)
Patrícia , szeretettel köszöntelek !:)
Paat , próbáld csak ki .Szerintem haladós , szépen kifekszik és mutatós a szegély .