2012. július 10., kedd

Zöldike fonomány és a 3.PIFKicsit elmaradoztam mostanában , de azért alkottam sok mindent .Ez az őrült meleg kicsit megviselt , nem volt kedvem géphez ülni .Még a végén szeretni fogom a hideget .:)
Elkészültem a zöldes fonallal tegnap .155 gramm és 635 m lett a végeredmény .Azt hiszem megpróbálok összehozni belőle egy mellényt .


Móncsi  lett a -remélem- boldog tulajdonosa a 3. PIF ajándékomnak .A kendő 65 gramm saját festésű Rikker féle csipkefonalból készült 2 szállal és 3,5-es tűvel .
A minta : Budding shawlette .Ingyen letölthető .

Nagyon örülök és puszilok minden olvasót , ugyanis 101-en vagyunk .Hamarosan fogunk játszani egyet , csak ki kellene találnom , mi legyen a nyeremény .Minek örülnétek ????
Addig is itt van egy nagyon szépen sikeredett fotó .A nap átsüt egy nyírfalevélen .:)Olyan szép .

6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Jajjjj, az a zöld...! :))))

VasS Mónika írta...

Naná, hogy boldog tulajdonos vagyok, nem látszott? :) A nemez brossaid szerintem mindenkinek tetszenének, vagy a rajzolt pólóid közül egyik... az ékszereid is csodaszépek! Azt hiszem bármi lesz a nyeremény, örülni fogunk!

Puszi!

Kuruczné Marcsi írta...

Csodás lett a zöld fonalad, nekem már festett gyapjúként is nagyon tetszett, de megfonva.... :o)

Kuruczné Marcsi írta...

Nagyon tetszik a zöld fonalad, már festés után fonatlanul is nagyon szép volt, na de így .... :o)

Elinor17 írta...

Köszi Lányok !!
Hamarosan játszunk .:)

Paat írta...

De jó, hogy időben megjöttem a nyaralásból!:) Hát persze, hogy kis színes saját font fonalkának örülnénk! Annak ki tud ellenállni??? :)