2010. augusztus 30., hétfő

Sitke és Marilyn

Egy félig elkészült és  felbontott peyote karkötő és jó néhány óra munka előzte meg az eredményt .Végre elkészültem vele .Egy kolléganőm kért meg , hogy fűzzem meg neki .Én persze elvállaltam .Aztán néhány hetes kerülgetés után nekiláttam damillal , de mire a feléig elértem , rájöttem , hogy nem tetszik .:)Bontás és újrakezdés után íme a végeredmény :
 A hétvégén pedig pihenésképpen elmentem Sitkére , mivel most szombaton volt a 24. koncert .Nagyon jó hangulat volt és bár az elején úgy láttam , hogy csupán fele annyian jöttek el , mint régebben , azért a végére felszaporodott a tömeg .Az eső is megkímélt bennünket .
A Kormorán és a Lord nagyon jó hangulatot teremtettek .A Lord most éli azt hiszem a második , vagy talán sokadig virágzását .
Néhány fotó azoknak , akik talán szerettek volna , de mégsem jöttek el .:)

Végül , de nem utolsósorban szeretettel köszöntöm az új olvasóimat , és egy számomra nagyon kedves embert , egy szép idézettel !

"Ha énekelnél , de a hangod nem bír szárnyalni ,
 mindig jön valaki ,
 akinek a hangja már szabadabban szól és veled énekel .
 És ekkor a te hangod is szárnyalni kezd .
 Ez a lelkek közötti kapcsolat titka ."

               Haszid mondás

5 megjegyzés:

nöné írta...

Huh, az a karkötő...!!!!

Ramimami írta...

Nem semmi. Le a kalappal a karkötő előtt. Csodaszép. EZ a gyöngyfűzés netovábbja.

Ilona írta...

Annyira tetszik a karkötőd, hogy ha egyszer csoda történne, és megtanulnám ezt a technikát, az kizárólag ennek - és az ilyen típusú, színű, stb - karkötőknek lenne köszönhető.

Anice kötős blogja írta...

Hű, ez a Marilyn, na szuper nőnek is meg karkötőnek is!

régen nagy Lord rajongó voltam, de már kezdek kiöregedni.

Namata írta...

Köszönöm !!Örülök , hogy ennyire tetszik nektek .:)A technika nem nehéz , szerintem könnyen tanulható .A nehézsége a számolásban van , de aki csipkét köt , annak nem okozhat gondot .:)
Érdemes megpróbálni !
Anice , hidd el néha jó nosztalgiázni .Éppen olyan tűzzel játszanak , mint rég .:)