2010. november 2., kedd

Vásári- és színkavalkád

A hétvégét Sárváron töltöttem egy jó fürdőzés után két fantasztikus lány társaságában .A Simon-Júdás vásár színvonalát próbáltuk emelni , holmi kézműves termékkel .Nem ment valami jól .:)
Viszont a jó kis hideg ellenére fantasztikus napot töltöttünk együtt ,  lelkiekben és szellemben gazdagabban tértünk haza .Azt hiszem ez nem utolsó szempont .
Judit  és Móni ezúton is köszönök mindent !:)


 
   

Ők pedig szép új fonalak és kendők .A barnás-lilás fonalból egy Bactus sál lesz ...sőt van .Már csak körbe kell horgolni a szélét .Remélem tetszeni fog a leendő gazdájának .




                                                                                                                                                                

4 megjegyzés:

Amanda írta...

Sajnálom, hogy nem ment valami jól. Nem értem, hogy az emberek miért részesítik előnyben a kínai tömegcuccokat. Pedig milyen szép asztalotok volt.

Süle Mónika írta...

Drága Tündi! Én is nagyon jól éreztem magam és semmivel sem tudom felülmúlni a szavaidat, tökéletesen így érzek én is! Ilyenkor érzem azt, hogy muszáj összehozni a boltocskát, hogy minden nap ilyen nagyszerű energia vegyen körül... erre a vásárlók is vevők lesznek! :o) Alig várom a következő találkozást!

Ölellek: Móni

Namata írta...

Köszi Amanda !:)Majd lesz ez jobb is .Egyenlőre ez a jó kis fogyasztói társadalom az erősebb .Nem a minőség a szempont.A minap pl.meghalt a vasalóm .Igaz 10 évig bírta , ami már nagy szó .Ahogy szoktam ilyenkor Édesapámra bíztam a javítást .Hát kifogott rajta .Nemhogy megjavítani , még szétszedni sem lehetett .Kénytelen voltam újat venni .
Kedves Móni !Én is nagyon várom és össze fogjuk hozni előbb-utóbb !:)
Puszillak !

xJuDesign írta...

Lányok!
Mindenképpen hozzunk össze még ilyen vásározást, mert annyi magvas gondolat született most is, nem igaz?
A hangulat kárpótolt mindenért. Bár, azt nagyon sajnáltam, hogy ennyire nem volt érdeklődő (azt a néhány ötletvadászt leszámítva :-)))
Puszi
Jucus