2010. december 18., szombat

Mindenféle

Nemrég elkészült a barna mellényem és egy fehér tunika .


20 dkg középvastag gyapjúfonal kellett hozzá .A tunika elég régóta készült .Többször le kellett bontanom , mert nem lett elég a fonal .Az eredeti minta oldalgombos .De így is tetszik .
Ha szeretné valaki megkötni szívesen elküldöm a leírást .
30 dkg mohair fonalból készült .
Közben festegettem egy kis fonalat is .Nagyon szép bordós árnyalatot sikerült összehozni .Nagyon szeretek virágokat fotózni .Gyönyörű minden apró részletük és közben tanulom kezelni a masinát .
Ezeket a szépségeket az én Kedvesem hozta nekem .:)


6 megjegyzés:

Iza írta...

Nagyon tetszik a mellény meg a tunika is. Nekem is van pár gomolyag mohair fonalam és sehogyan sem tudom eldönteni hogy mit csináljak belőle. Tunika nem lesz belőle, az nem áll jól nekem, de talán egy mellényben kiegyezek a fonallal....

Elinor17 írta...

Köszi Iza !:)Biztosan szép lenne mellénynek .Szerintem nagyon jó viselet a mohair , mert könnyű és mégis meleg .

Marcsimami írta...

Kedves Tündi!
Köszönöm a bizalmad, hogy "bimbódzó" blogomba bejelentkeztél követőnek. :)
Most is - mint már régóta - csodálom a munkáidat. Szépek a fotók, a fonalak, az ékszerek, a selymek... és... csodálattal adózom a szövésed előtt. - Nekem is nagy vágyam, hogy megtanuljam (ezt is). -
Apropó... Mivel festetted a fonalat? Boleróval?

VasS Mónika írta...

Élőben meg még sokkal szebb is a mellény!
Korábban írtad, hogy szerencsés vagy, mert ilyen kedves a párod. Nekem az jutott eszembe, hogy a találkozásotokhoz nem szerencse kellett, hanem.... TE!

Puszi!

Judesign(by Judd25) írta...

Tündi, csodaszép a mellényés a tunika is! De marad nekem az irigykedés, mert ebbe aztán igazán nem szabad belevágnom...mi lenne az x-ekkel nélkülem?! :D :D :D

Elinor17 írta...

Nagyon szívesen Marcsimami !:)Szépeket alkotsz .Köszönöm én is a méltató szavakat !Szép dolog a szövés , ha van lehetőséged tanuld meg .A fonalat ruhafestékkel festem .Kármin , fekete és meggypiros keveréke .

Móni köszi !:)Kedves vagy , de túlértékelsz engem .De majd erről inkább szóban .:)

Jucus Neked is köszönöm !Te az x-ekkel vagy fantasztikus .Igazi aranykezű lány .:)Legfeljebb majd csereberélünk , ha van kedved .