2012. július 16., hétfő

Színek és élmények



Ez a helyes kis lila Anice 3.fonala .537 m , egyágú és kb . 10 dkg .Nála jártam a múlt héten , s két fantasztikus fél napot töltöttünk el együtt .Őt , s még 4 lányt próbáltam bevezetni a fonás rejtelmeibe , úgy láttam sikeresen megfertőződtek .:)
Olyan jól megvoltunk , hogy fotózni is elfeledtem .
Előtte 2 héttel egy másik kedves blogos barátnőmnél jártam :Líbucnál .Jól megfertőztem Őt is a fonós vírussal , s persze fotózni szintén nem sikerült .El kell meséljem , hogy fájós csípővel mentem hozzá .Nem jellemző rám az ilyesmi szerencsére , de ez ragszkodott hozzám , s kitartóan nem akart belőlem kikopni .Líbuc foglalkozik egy fantasztikus technikával , amit lélekmasszázsnak hívnak .Csodálatos élmény volt , szinte benne maradtam volna abban az állapotban a végtelenségig , de muszáj volt sajna .A nyavajám viszont ott maradhatott , mert azóta sem jött vissza .
Örök hálám Neked ezúton is !!!:)


A fent látható gyönyörűséges zöld kendő , s ez a szép fonalkupac Anice ajándéka .Megvallom jól meglepett .:)Gyönyörű a kendő , s hazafelé fel is tettem , mert éppen meghűvösödött az idő .A fonal pedig még gondolkodás tárgyát képezi , hogy kardigán legyen vagy pulcsi .Nagyon szeretem az alpacát és a zöldet ,A kettő együtt pedig igazán csodás .
Köszönöm ezúton is a vendéglátást és a társaságot , s a szép ajándékot is .:)




Ő pedig itt az elkészült cipelős kötésem .Saját festésű gyapjú .4-es tűvel készült , a súlya kb. 10 dkg .A kendő mérete pedig 180 x 34 cm .A mintát sajna nem emlékszem honnét vettem , de ha rájövök megosztom veletek .Könnyen megjegyezhető és nagyon mutatós .

5 megjegyzés:

Ariadne Műhely írta...

Minden milyen szép megint! A cipelős kötés meg készen különösen tetszik.

Líbuc Nagy Katalin írta...

Azóta is bánom, hogy elfelejtettünk fotózni, de majd legközelebb, ha megint keresztülutazod az országot, megtanítasz a cérnázásra is, meg egyéb elmaradottakra! :) Én is akarok egy bejegyzést szánni erre az élményre. Még egyszer köszönök én is mindent, a csípőd meg a hab a tortán! :)

KicsiKató írta...

Mosolyra húzódik a szám, ha meglátom a google reader-ben, hogy új posztod van. Tudom, hogy feltöltődés olvasni és nézni egyaránt! :)

Az ajándékok csodásak, a sálad (stólád) elirigyeltem épp hétvégén döbbentem rá, mekkora szükségem van egy termetesebb darabra nekem is. A fonal meg megint csak nagyon tetszik!

A magam részéről egyelőre csak csodálom azokat, akik használható egyágú fonalat fonnak, nehezen tudom elképzelni magamról, hogy eltaláljam azt a sodratot, ahol nem esik szét a fonal, de nem is tekeredik össze a gombóc egy nagy csigává:)

Anice kötős blogja írta...

Jó volt találkozni! és azóta csak fonok, fonok és nem bírom abbahagyni :))) Mi lesz a kötéseimmel így. Nembaj, ha fotókat kölcsönzök majd tőled?

Namata írta...

Adri köszi!A stóla fonalad Tőled való .:)
Kati benne vagyok !Szívesen megmutatom a cérnázást is .:)
Köszi Kató !!:)Nagyon kedves amit írtál , jól esett .Szerintem menni fog Neked az egyágú is hamar .
Anice , tényleg jó volt !:)Örülök , hogy jól megfertőztelek !!Nyugodtan használd a fotókat .