2010. október 23., szombat

Újabb táskák, egy kis fonal és a 2 éve készülő szőnyegem :)

Böbe ügyességét dicséri 2 újabb táska .Nagyon szép hímzés díszíti mindkettőt .A szavak helyett beszéljenek a fotók .:)


A kék és zöld jegyében festettem egy újabb motring fonalat .Türkizkék és türkizzöld színek olvadnak egymásba .Tündi kérte tőlem és sapi készül majd belőle .

Ő pedig az én szépséges szőnyegem , ami lassan , de biztosan készül .Talán még egy év ...:)
Gondoltam benevezek vele a "az idén végre elkészült alkotások " versenyére .Be kell valljam kicsit szőnyegmániás vagyok .:)Szeretem a vastag , puha , kézzel készített szőnyegeket .Talán vagy 10 éve vásároltam egy kerek , rojtos szélű gyönyörű pasztell színű , vastag és kézzel készült darabot .A nappaliba került és sokáig nem bírtam rálépni papucsban , csak mezítláb .Természetesen kedves barátaim jól kifiguráztak és mosolyogtak rajtam , no és persze kedvenc kandúrom is a közepén összegömbölyödve aludt a legjobban .Aztán feladtam .Végül is a szőnyeg van értünk és nem fordítva .:)Azóta , bár nagyon vigyázok rá rálépek papucsosan is .
Ez a szőnyeg marokkói mintával krémszínű gyapjúból készül , világos és sötétbarna mintával .Igazi süppedős , puha szépség .


5 megjegyzés:

Ágnes írta...

Hát újból gyönyörűségeket mutattál be...Kitartást a szőnyeg készítéséhez!

Unknown írta...

Minden gyönyörű, a szőnyeg jó nagy munka! De megéri dolgozni rajta, mert már most csodás! Drukkolok, hogy Szilveszterig elkészüljön. Megmutatnád a hozzá való tűt? Csak érdekelne, hogy a tiéd milyen.

Namata írta...

Köszönöm Nektek a szurkolást !:)Holnap lefényképezem a tűt is .

Anice kötős blogja írta...

Hú, Tündi! Csupa szépséget mutattál már megint!
A fonal meseszép a színeivel, a hímzés ámulatba ejt és a szőnyeg is.

Irenka írta...

Elképesztő mekkora munkára vállalkoztál, de gyönyörű szőnyeg lesz! A táskák mesések. A fonaé színei kedvenceim, főleg így együtt.